فروشگاه آبزی صید

فروشگاه

وبلاگ

تشخیص میگو:

نشانه فاسد بودن میگو: شل بودن سر میگو, بوی بد و شل بودن عضلات آن است. تمام میگو ها پس از پختن نارنجی میشوند.هرچه شدت رنگ میگو بیشتر باشد میگو تازه تر است.

شناخت ماهی تازه:

ماهی تازه دارای ظاهری درخشان و شفاف است اما ماهی مانده و فاسد فاقد درخشندگی است.آبشش ماهی تازه ارغوانی رنگ و عاری از ماده لزج می باشد و بوی نامطبوع نمی دهد. چشم ماهی تازه...

ادامه مطلب

کباب ماهی

مواد لازم: ماهی 1 کیلوآب لیمو 1/4 پیمانهادویه 1 قاشق مربا خورینمک و فلفل به مقدار لازمزعفران 1 قاشق چای خوریروغن مایع 1/4 پیمانهآب پیاز 1/2 پیمانه طرز تهیه: ماهی را پس از شستن به...

ادامه مطلب

ماهی سرخ کرده

مواد لازم: ماهی 1 کیلوآرد 2 پیمانهروغن مایع به مقدار لازمزردچوبه 1 قاشق سوپ خورینمک و فلفل به مقدار لازم موادلازم سس ماهی گشنیز 100 گرمشنبلیله 50 گرمسیر 4 حبهپیاز 2 عددفلفل سبز 2 عددآب لیمو...

ادامه مطلب

قلیه ماهی

مواد لازم: ماهی 1 کیلوگرمگشنیز 100گرمشنبلیله 50 گرمسیر 3 الی 4 حبهفلفل سبز 1 عددادویه 1 قاشق مربا خوریرب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوریزردچوبه 1/2 قاشق چای خورینمک و فلفل به مقدار لازمگوجه فرنگی...

ادامه مطلب

کباب میگو

مواد لازم: میگو درشت 1 کیلوپیاز 2 عددزعفران آب شده 2 قاشق سوپ خوریآب لیمو 1/4 پیمانهنمک و فلفل به مقدار لازمروغن زیتون 2 قاشق سوپ خوریتخم گیشنیزکوب 1 قاشق سوپ خوری طرز تهیه پیاز را...

ادامه مطلب

خورش میگو

مواد لازم: میگو تازه متوسط 500 گرمپیاز 1 عددسیب زمینی 1 عددادویه 1قاشق مرباخورینمک و فلفل به مقدار لازممغز لیمو خشک 1 قاشق مربا خوریگوجه فرنگی 1عدد رنده شدهرب گوجه فرنگی 1الی2 قاشق سوپ...

ادامه مطلب