فروشگاه آبزی صید

مواد لازم:

میگو درشت 1 کیلو
پیاز 2 عدد
زعفران آب شده 2 قاشق سوپ خوری
آب لیمو 1/4 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
تخم گیشنیزکوب 1 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه

پیاز را رنده کرده و آب پیاز را بگیرید.از تفاله آن استفاده نکنید.
سر و پوست میگو را جدا کرده و روده پشتی آن را بیرون بیاورید و آن ها را بشویید(در صورت استفاده از محصولات ما ، نیازی به این کار نیست).
به میگوها آب پیاز،نمک،فلفل،زعفران،روغن مایع،تخم گیشنیز نیم کوب و آب لیمو اضافه کنید و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.میگو ها را به سیخ کشیده و روی کباب پز یا باربیکیو کباب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *