فروشگاه آبزی صید

مواد لازم:

ماهی 1 کیلو
آب لیمو 1/4 پیمانه
ادویه 1 قاشق مربا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران 1 قاشق چای خوری
روغن مایع 1/4 پیمانه
آب پیاز 1/2 پیمانه

طرز تهیه:

ماهی را پس از شستن به قطعات 3 در 4 سانت قطعه قطعه کنید.زعفران را در 1/4 پیمانه آب جوش حل کنید. به ماهی زعفران حل شده،آب پیاز،روغن مایع،ادویه،آب لیمو،نمک و فلفل اضافه کنید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.ماهی را به سیخ بکشید و روی شعله کباب پز یا ذغال یا در فر قرار دهید تا موقعی که رنگ آن ها طلایی شود

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *