فروشگاه آبزی صید

مواد لازم:

ماهی 1 کیلو
آرد 2 پیمانه
روغن مایع به مقدار لازم
زردچوبه 1 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

موادلازم سس ماهی

گشنیز 100 گرم
شنبلیله 50 گرم
سیر 4 حبه
پیاز 2 عدد
فلفل سبز 2 عدد
آب لیمو 2 قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری
روغن مایع به مقدار لازم
زردچوبه 1/2 قاشق چای خوری
ادویه 1 قاشق مربا خوری
آب 1/2 پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا ماهی را فیله کرده و به قطعات دلخواه تقسیم کنید،سپس آن را شسته و خشک کنید.نمک و فلفل را روی تکه های ماهی بپاشید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.آرد و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و تکه های ماهی را در آرد بغلتانید به طوری که سطح ماهی پوشیده از آرد شود،سپس تکه های ماهی را در روغن سرخ کنید و در سس بگذارید.

تهیه سس ماهی
گشنیز،شنبلیله،سیر،پیاز و فلفل سبز را با هم چرخ کنید.

سبزی چرخ شده را در روغن تفت دهید.زردچوبه و ادویه را اضافع کنید.رب گوجه فرنگی را در آب حل کنید.آب لیمو را اضافه کنید و به مایه بالا بیفزایید.حرارت را کم کرده و مایه را به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا به آرامی بجوشد و غلیظ شود.ماهی سرخ کرده را در آن سس بگذارید و پس از 4 الی 5 دقیقه از روی حرارت بردارید.

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *