فروشگاه آبزی صید

مواد لازم:

ماهی 1 کیلوگرم
زعفران ساییده 1 قاشق چای خوری
آرد 200 گرم
زردچوبه 1 قاشق سوپ خوری
آب لیمو 1/4 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم

مواد سس گوجه فرنگی

رب گوجه فرنگی 3 قاشق سوپ خوری
آب لیمو 1 قاشق سوپ خوری
آب 1پیمانه
روغن مایع به مقدار لازم

طرز تهیه:

ماهی را پس از فیله کردن به قطعات دلخواه تقسیم کنید.زعفران ساییده را در 2 قاشق آب جوش حل کنید.ماهی را با زعفران حل شده،آب لیمو،نمک و فلفل مزه دار کنید و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید.آرد و زرد چوبه را با هم مخلوط کنید.تکه های ماهی را در آرد بغلتانید و در روغن سرخ کنید و سپس در سس بگذارید.

طرز تهیه سس گوجه فرنگی:

رب گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید،سپس به آن آب اضافه کنید،بگذارید به آرامی بجوشد تا غلیظ شود.در آخر تکه های ماهی را در این سس بخوابانید.

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *