فروشگاه آبزی صید

مواد لازم:


ماهی 1 کیلوگرم
گشنیز 100گرم
شنبلیله 50 گرم
سیر 3 الی 4 حبه
فلفل سبز 1 عدد
ادویه 1 قاشق مربا خوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری
زردچوبه 1/2 قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
گوجه فرنگی 1 عدد رنده شده
مغز لیمو خشک 2 قاشق سوچ خوری
روغن مایع به مقدار لازم

طرز تهیه:
ماهی را پس از تمیز کردن و شستن به قطعات کوچک تقسیم کنید،نمک بزنید.
ماهی را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار بدهید.شنبلیله،گشنیز،سیر،پیاز و فلفل سبز را با هم چرخ کنید.سیزی را در روغن تفت دهید،زردچوبه،ادویه،فلفل و مغز لیمو خشک را اضافه کنید،پس از آن رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی رنده شده را با سبزی مخلوط کنید،سپس ماهی خرد شده را به آن بیفزایید و مجددا تفت دهید،2پیمانه آب بریزید حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید،نمک آن را میزان کنید ، درب دیگ را نیم باز بگذارید،حرارت را کم کنید و به مدت 10الی15 ذقیقه با حرارت ملایم بجوشانید.در صورت تمایل میتوان به جای لیمو خشک از تمر هندی استفاده نمود.50 گرم تمر هندی را در آب قلیه بخیسانید،سپس آن را صاف کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *